Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. December 18. 17:03, kedd | PR

Romantikus bútorok lányszobába

Romantikus bútorok lányszobába

Vannak olyan bútorok, amik igazán jól mutatnak egy lányszobában. A következőkben bemutatjuk, hogy milyen darabokkal varázsolhatjuk gyermekünk szobáját hangulatos és harmonikus lakrésszé.

Nem könnyű a kamaszok élete, hiszen hatalmas testi és lelki változásokon mennek keresztül. Nagyban megkönnyítjük ezt az életszakaszt, ha segítünk szobájukat hangulatosan berendezni. Egy fiatal lánynak mentsvár lehet a szobája. Itt tölti ideje nagy részét, ide tud visszavonulni a napi gondok elől, készülni a másnapi témazáróra, online lógni a barátaival, és igen, elbújni a szülei elől is.

Összeválogattunk három olyan bútort, melyek igen szerethetőek és praktikusak, ezzel fokozzák a lányszoba otthonosságát. Mindhárom darabból érdemes azonos stílust kiválasztani. Mi az antik hatású bútorokat javasolnánk, de biztosan van olyan kislány, aki a letisztult egyszerűbb darabokat szereti.

Álló tükör teljes életnagyságban

Talán nem kell mondanunk, hogy a tinédzser korba lépő lányunk egyik kedvenc elfoglaltsága a következő években az öltözködés lesz. Nagyon praktikus emiatt eleve egy életnagyságú álló tükröt kiválasztani. Így gyermekünknek nem kell a lakás különböző pontjaira szaladgálnia, ha szeretné egyben látni az aznapi ruha összeállítását.

Az álló tükrök közt találunk különböző szögekben dönthető vagy falra szerelhető darabokat is. Ha igazán praktikusak szeretnénk lenni, beszerezhetünk olyan tükröt is, melynek egyik vagy mindkét oldalán polcok, akasztók vannak. Illetve vannak olyan darabok, melyek mögé akasztó is van szerelve, így tárolható rajta egy-két ruhadarab is.

Fésülködő asztal

A lányok, és a felnőtt nők életében is nagy igény van egy fésülködő asztalra. A női élet része az arcápolás és a sminkelés. Egy ilyen bútordarab nagyon szép, elegáns, sok örömet szerez és a tároló funkciónak köszönhetően nagyon praktikus is. A tükör rész arc magasságban helyezkedik el, így nagyon kényelmes. Vannak olyan asztalok, ahol több részes a tükör, látható a profil is, így semmi sem maradhat ki a sminkelésből. Ezekhez a bútorokhoz általában jár egy kényelmes kárpitozott zsámoly is.



A sok apró fióknak köszönhetően minden pipere rendezetten elfér. Lesz is rá szükség, hiszen el kell pakolni a sminkeket, parfümöket, körömlakkokat és az ékszereket, bizsukat is.

Tároló láda

Végezetül, itt van egy nem mindennapi, mégis nagyon hasznos bútordarab, a tároló láda. Egy ilyen ládában elférnek a szezonális ruhák, ágyneműk, vagy a plüssök is. Általában masszív, strapabíró nagyméretű bútor darabról beszélünk, mely több funkciót is betölthet egyszerre.

Vannak egészen magas darabok is, így akár asztal szerepet is betölthet a láda. A stabil fa felületnek köszönhetően pedig további tárgyak tarthatóak rajta.

Érdemes a szoba hangulatához passzoló ládát választani. Egészen elképesztő egyébként a választék, a modern daraboktól kezdve bohém, vagy éppen antik hatású darabokat is találunk. Ha gyermekünk még különlegesebbet szeretne, találunk egyedi, kézzel készített darabokat is. Bármilyen stílusnál is maradjunk, a tároló különleges szép dísze lesz a lányszobának.

Ez a három bútor csak néhány a rengeteg lehetőségből, mellyel örömet szerezhetünk tinédzser gyermekünknek. Még több ötletért olvasgassunk lakberendező magazinokat, vagy a FAVI.hu oldalát, ami azért jött létre, hogy összegyűjtse a magyar piacon található dekorációkat és bútorokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat