Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Október 08. 12:03, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Öregecske magyar hírességek, akik pipihúsra vágytak..

Öregecske magyar hírességek, akik pipihúsra vágytak..

Faludyék biszexuális kilengése.

Gyurcsány Ferenc, amikor miniszterelnöknek jelölték, egyik lelkesítő programbeszédében többek között kifejtette, akinek öregecske a felesége joga van kicserélni fiatalabbra.
Ezt a Gyurcsányi elméletet a hölgyek igen rossznéven vették, ám az urak, úgy érezték, itt az idő, lépni kell. Ha a miniszterelnök is mondja...
Az alábbiakban példaként felsorolt urak is ezekben az években váltottak asszonyt.
Váltottak, de nem leváltottak. Hosszú évekig házasságban éltek öregecske oldalbordájukkal, majd megvilágosodott az agyuk: " Nekünk fiatalasszony dukál hátralévő életünkben" - gondolták és- meg is tették a lépéseket a híres öregfiúk a drasztikus fiatalítás érdekében.
Lássuk a listát!
Dobos Attila slágerszerző 67 esztendős korában esett, - a jelek szerint viszonzott - szerelembe egy nála 34 évvel fiatalabb csínos hölgyikébe, akitől az óta három gyermeke született. A 71 éves Dobos, nagypapa korában lett kispapa.
Ernyey Béla is 67 évesen találta meg ifjú párját, ha minden igaz, interneten, majd a személyes találkozó után vezette oltár elé, új asszonyát, aki 28 esztendővel fiatalabb nála.
Ernyey, aki korábban - a 8o-as években - vérig sértődött, amikor egy bulvár lapban megjelent róla egy írás, most minden alkalmat megragadott, hogy telekürtölje a bulvár médiát legújabb hódításával. Úgy tűnik, ma már nem ciki ilyen fórumon szerepelni. Már csak azért sem, mert máskülönben ki foglalkozna vele?
Zorán is fiatalított. Ő azért nem esett át annyira a ló másik oldalára, mint az itt szereplő társai, akik " pipikkel" kezdtek. Felesége a 46 esztendős Hegyi Barbara " csak" 24 évvel fiatalabb a kiváló zenésznél.

Faludy György költő világrekordot javítva, kilencvenesztendősen egy 25 éves lányt vett feleségül.
Már az óriási korkülönbség miatt sem volt átlagosnak mondható a házasságuk. Amíg az agg vőlegény eljutott a lánykérésig, szakítania kellett párjával, aki nem szoknyás személy volt. Az ifjú arának is véget kellett vetnie régi kapcsolatával, aki mily furcsa, nem az erősebb nemhez tartozott. Ám ez a kis biszexuális kilengés nem zavarta meg a frigyüket. Az ifjú feleség azt nyilatkozta, hogy gyereket szeretne, ahogy ő nevezte a költőt, "Gyurkától". Ha ezt komolyan gondolta, hát...

Egy kis biszexuális kilengés

Akadt még Faludy Gyurkánál is furcsább házasság. Ám itt még véletlenül sem játszottak közre hátsó, piszkos gondolatok.
1959-ben a 77 esztendős Kodály Zoltán feleségül vette tanítványát a 19 éves Péczeli Saroltát. Ez a házasság korántsem hasonlítható össze a fentiekkel. Kodálynak a magyar nép nagy zeneszerzőjének nevét és hagyatékát, csak ily módon lehetett megőrizni. Péczeli Sarolta továbbvitte a kodályi eszméket, soha nem ment máshoz férjhez, pedig igencsak akadtak udvarlók-köztük egy az óta elhunyt tévés rendező-, becsülettel és büszkén viseli Kodály Zoltán nevét.

Ha a fenti furcsa házasságok olvasása után valaki azt gondolná, hogy minden bizonnyal a hölgyek részéről érdekházasságok kötődtek, azt sem megcáfolni, sem megerősíteni nem áll módunkban. Hajlunk arra, hogy mi is ezt gondoljuk. Nem hiszünk a kölcsönös, önzetlen szerelemben ilyen korkülönbségek esetén. Pláne, ha tudjuk, hogy az öreg gavallérok igen komoly vagyonnal, többmilliós jogdíjjal rendelkeznek….

Vajna, akit önmagáért szeretnek

Maradjunk abban, hogy olykor a szerelem vak...a legfurcsább nagy korkülönbségű szerelmi történetet, amely eddig még nem végződött házassággal, de forrásban van a dolog, külső szemlélőként kissé gyanúsnak tűnik.

Vajna András 12 éves volt, amikor 1956-ban szüleivel kimenekültek Amerikába. Amikor a fiú nagykorú lett, fodrászként és parókakészítőként kezdett dolgozni. De 32 esztendősen már a filmiparban serénykedett, ahol gyorsan emelkedett a karrierje. Ekkor már Andy Vajnaként ismerte a filmes világ.
Megnősült, házasságából egy fia született, aki 26 éves korában öngyilkos lett. Vajna mindössze egyszer volt házas ember. Bár Amerikában, Hollywoodban élte élete nagy részét, nem olvastunk arról, hogy a híres filmcézár intim kapcsolatba került volna, valamelyik híres filmsztárral. Nem mintha Hollywoodban erkölcsösösebbek lettek volna a szépségek, inkább jóval válogatósabbak… na meg a konkurencia is nagyobb, ezerszer több a vastag bukszájú nővadászoknak száma, mint kis hazánkban. Vajnára még a legjobb indulattal sem lehetne ráfogni, hogy jóképű, sármos férfi. Lám, nálunk a legszexisebb hölgyek is buknak rá. Korábban meghódította a szuperbombázó Dobó Katát, most pedig egy fiatal keménykötésű színésztől Damu Rolandtól hódította el a csaját, Palácsik Tímeát. Persze, csak akkor, amikor a színész négy és fél évre bevonult a futkosóba. Minden jel arra mutat, hogy Vajna és Palácsik bimbózó kapcsolatát csak a nőt pofozó és megerőszakoló Damu jelenléte zavarta. Palácsik Amerikában tudta meg, hogy egykori szerelme börtönbe került. Vajon hogyan jutott ki Amerikába? Miért nem itthon bekelte ki a bírósági ítéletet? Miután Damut kivonták a forgalomból már semmi akadálya nem volt, hogy visszatérjen Andy Vajna oldalára és a furcsa pár összeköltözzön. " Szeretjük egymást " - nyilatkozták. Hmm...
A Vajna- Palácsik love storyra igen sokan reagáltak az interneten. Tény, senki nem tapsolt nekik. Egyik levélíró sommásan fogalmazta meg a közvéleményt: " A hölgyecskét leginkább a vén fax bukszája vonzotta."
Valamikor, Szinetár Miklós is a tizenöt évvel fiatalabb Hámori Ildikót választotta, amiért hörgött a színházi szakma. Utólag kiderült, sok előnyét nem élvezte a pályáján, hiszen ez „magától” is ment rendesen.
Vásáry Tamás karmester is negyven évvel a fiatalabb korábbi balett táncost, Tunyogi Henriettet vezette oltár elé. A most éppen vád alatt álló Seffer István pedig harminckét évvel korosabb Bodri Krisztina ex szépségkirálynőnél….
Napjainkban tele van a bulvár Demcsák Zsuzsa sanyarú sorsával. A férje milyen drasztikusan bánik vele. Már a rendőrséget kellett kihívni a bemondónő védelmére. Mintha egy új Damu született volna... S, miért éppen most borított bilit Demcsák, amikor már régóta tart a négy fal közötti rettegése?
Demcsák férjére is az a sors vár, mint Damura ? Kíváncsian várjuk a folytatást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.