Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Március 12. 09:08, hétfő | Sport

Rebenland Rallye: Hajrá eső!

Rebenland Rallye: Hajrá eső!

Juhász Csaba - Juhász István
Mitsubishi EVO X. - Juhász Média Kft.
7. Rebenland Rallye - 2018.03.06-17.

Új év, új autó jó csapat, kezdhetném így a Rebenland Rallye előtt a bevezetőmet.
Most 2018-ban is külföldön kezdődik a Juhász Csaba - Juhász István számára a rally szezon.

Már 2011-ben is külföldöt választották nyitó futamnak a 3-Städte Rally.t. Ezzel kezdődött el a Mitropa Rally Cup és a Juhász Csaba rallyversenyző "viszonya" egymással. Először Szántó Szabolcs, majd Juhász István navigált neki. Lassan összeszoknak a számukra új Mitsubishi EVO X-el. A Mikulás Rally-n és a Szilveszter Rally-n volt szerencséjük versenyezni vele.

Csabit kérdem a 7. Rebenland Rallye előtt.

16 gyors vár rátok a kétnapos Rebenland Rallye-n, ahol majd 100 rally autó várható a versenyen.

A magyarországitól merőben más gyorsasági pályákat kell majd sikeresen teljesítenetek. Elég volt-e az említett két verseny a felkészülésre? Lesz-e teszt az osztrák verseny előtt?

- Volt még két tesztünk Kiskunlacházán, az is sokat segített a felkészülésben, de biztos, ami biztos alapon tartunk még egy rövid tesztet a verseny előtt. Az osztrák pályák merőben másak, mint a hazai gyorsaságik, ezért nehéz rá felkészülni. Mind a beállításokkal, mind a gumi választással nehezebb dolgunk van.

Gondolom az Eger Rally-ra való felkészülésnek szánjátok a versenyt. Miként is szeretnétek teljesíteni a két kemény napot, abban a tudatban, hogy akár még hó is lehet a pályán? Mi is a cél a versenyen?

- Idén nem indulunk az Eger Rally-n, inkább a külföldi versenyekre fogunk összpontosítani. Indultam már ezen a versenyen többször, a pályákat már ismerem. Nehéz verseny lesz, mert egy kis eső is várható és éjszakai gyorsaságik is lesznek.
Az eddigi versenyek nem mutatták meg, hogy mire vagyunk képesek az autóval, azt viszont láttuk, hogy a csúszós körülmények között jobbak vagyunk.
Ezért: Hajrá Eső!

Köszönjük Partnereink segítségét! Az "Infovárosok hírportál hálózat", Dynax, P.O.P Sales, Szl Tank (Szilágyi László), Civis Solar, Bólya, Gobaldaru, DDZ Med, B-Partner&More, , NR Szoftver Kft., Black Point Kft., Magyar Ipar Kft., Vivifier.hu., EastJob, Komplex-D, Nomido Madera, Lanexpert Kft., Tiszaújváros Transz, Naturgold Farms, GoodStone, Olvisz 98, Baromfiudvar, Vivieszt-Med, Best-Tyre Kft., Félix Professional, Assist Trend Észak Kft., Castrol Unilub Kft., Szamsped.hu, TT Sped, Mahiti Kft., Andrezol-Net Kft., T-Forex Kft., West-Start.,West Parcel, Vozik Balázs E.V., Hard Trans Kft., Kóródi Tamás E.V, Kelet-Atlasz Kompresszor Kft., R-Pex 2000 Kft., ProDuct-Price Kft., HB Ce, Extem Line, Thermo-Ciklon, Bionly Kft., Nagy Ferenc E.V. (Munkaerőközv), DSG Tervezőiroda Kft., Öko Trans Kft., Inter Agrowashker, Márkó ÁBC, H-Euro Consult Bau Kft, ML Log Kft., FEST-GROUP, Kartel 97 Bt, Diákmeló Miskolc, Dr Lan Kft., TiszaBérc Kft, Vanco Bt, Salépker EU 2000 Kft., Karcher Debrecen, Stron Bau Invest Kft., Adó-dó Plusz Kft., Phobextools, Carcolor, Lanexpert.hu, drlan.eu, mihidra.hu, Tóth-Szer Kft., Kiss Zsolt E.V., Interdairy Hungary Kft., Tatár és Társa Kft., Corpus Bútorgyártó Kft., Vollux Rent Kft., Liliomlakókert.hu, Vollux Managment Kft., CSV Logistik, SQ Trade, Neurofeedbackmiskolc.hu, Kelet-Metál Kft., Nyírség MÉH, ZOLGERTRANSZ Kft., 4K SHOP., Total Wagon Managment Kft., Delta Hungária Kft., Delta Magyaroszág Kft., Altis Építő Kft., Endriago Kft. ,Kiss Zsolt E.V., Nyírség MÉH, Salépker, Fire-Crew Kft., Liza Kft., Nomido Madera, Civic Partner, Márkó ABC, Kelet Metál, Hajnal és Kriszt, Web Factory, Székhelyi Kamion, Inker Bt., Pedro 2006 Bt., Simon Zoltán E.V., AG-ING Kft., Ali-Transport, Decran Kft., Rodex Kft.

- Hajósi Miklós -

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.