Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Január 15. 19:19, kedd | PR

Partylimuzin, azaz partizz limuzinnal!

Partylimuzin, azaz partizz limuzinnal!

Nincs az a jó buli, amit ne lehetne még jobbá tenni. Gondoljunk csak arra, hogy mennyivel jobb, ha senkinek nem kell azért kimaradni az alkoholfogyasztásból, mert ő vezet haza -

- vagy pedig milyen sikkes és vagány egy óriási limuzinnal megérkezni a buli helyszínére.

Sokkal előkelőbb, mint busszal, esetleg egy saját vagy éppen haver kocsijával. Na jó, ha neki is limoja van, akkor nem szóltunk, bár erre kevés az esély.
Miért jó, ha limuzinnal indulunk bulizni?
Először is, az biztos, hogy maximálisan felejthetetlenné tesszük az estét egy ilyen luxusjárgány bérlésével. Arról nem is beszélve, hogy egy olyan luxus életérzést biztosít a számunkra, amit az emberek többsége a hírnévvel és a jelentős vagyonnal párosít. Szerencsére ez nem így van már itthon, mivel rendkívül kedvező áron, bárki számára elérhető ez a feeling. Kinek ne lenne ínyére 1-2 óra limuzinozás, főleg, ha ezzel megalapozhatjuk az este hangulatát? Ezen felül pedig Budapest két felkapott szórakozóhelyére ingyenes a belépés, ha a partylimuzinok valamelyikével érkezünk, sőt fejenként 1 welcome shot is benne van az árban. Ennél teljeskörűbb kiszolgálást nem is kaphatnánk, igazán VIP-ként kezelnek majd a Liget Clubban és a Morrison’s 2-ben is.

A bulit tehát már korábban elkezdhetjük a bérelt limuzinban is, ahol már az induláskor egy jó minőségű, behűtött, ajándék pezsgővel vár minket a sofőr. A limuzinok belső tere tökéletes helyszín a legjobb partifotók elkészítéséhez, amik a free wifinek köszönhetően azonnal mehetnek is fel a világhálóra.
Lássuk, hogy milyen limuzinok közül választhatunk
A Partylimuzin kínálatában szereplő járgányok között megtalálhatjuk a 8 személyes autótól kezdve, a 24 személyes luxus limuzinig a nekünk valót, minden csak a meghívottak számától függ.

A 8+1 fős Lincoln Town Car egy igazán letisztult hófehér limo, ami tökéletes egy esküvőre, de az esti bulihoz is kitűnő választás. A tetőablakba kiállva integethetünk a járókelőknek és élvezhetjük az utazást.
A Chrysler 300 C limuzin egy 9+1 személyes, arany színű csoda, aminek a világon nincs párja, mivel egyedi rendelésre készült. Felfelé nyíló ajtóval szerelték fel – lambo door-, ami kellő feltűnést kelt a megállás után. Különlegessége a disco floor, ami egy világító padló, valamint a különböző lézershow-k az utastérben.

A Lincoln Navigator már egy számmal nagyobb, mivel 15+1 fő befogadására tervezték. 11 méteres hosszával igazán tekintélyt parancsoló darab, ami a lesötétített ablakaival maximális diszkréciót jelent a benne utazók számára. Ha mégsem ez a cél, akkor a tetőablakba kiállhatunk és úgy élvezhetjük az utat.
Végül pedig a legnagyobb limuzin, az Infiniti QX56, ami egy 23+1 személyes buliautó. Ahol megjelenik, mindenhol óriási feltűnést kelt, ami főleg a 10 méter feletti méretének köszönhető. A mennyezet és a padló különböző módokon világít, valamint a két nagy méretű bárpult várja, ha fogyasztanánk valamit.
Ne hagyjuk ki a luxus életérzést, alapozzuk meg a bulit egy limuzinbérléssel és csöppenjünk bele a nagyvilági feelingbe!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.