Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Május 21. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: civishir.hu

Nyilvánosan rudizhat Debrecen

Nyilvánosan rudizhat Debrecen

Milliók imádják, így hamar összegyűltek a Faceebookon a debreceniek, hogy Túró Rudit nyerjenek. Együtt fogják megenni.

Megosztották az interneten, aztán élőben is meg fogják osztani a sok-sok pöttyöst, amint a hazánkban oly népszerű desszert szülinapja alkalmából ajánlott fel a Friesland Campina Hungária Zrt. A rendezvény célja egy jókedvű találkozás, a Pöttyös Túró Rudi közös elfogyasztása és egy közös Boldog születésnapot, Túró Rudi! felkiáltás. A rajongók a Facebook segítségével lakhelyükön szervezték saját Túró Rudi evő napjukat. A három, legtöbb csatlakozót gyűjtő vidéki település programját a Friesland annyi 30 grammos natúr Pöttyös Túró Rudival támogatja, ahányan az eseményhez csatlakoztak.

II. Pöttyös Túró Rudi Evő Nap
Debrecenben május 22-én 18 órától a Csapó utcai sétálóövezetben lehet elfogyasztani az ezer Rudit, ugyanis a cívisváros a játék 2. helyezettje lett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.