Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2017. December 12. 18:22, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

Megvan a Kucsera-Tápai házaspár titka

Megvan a Kucsera-Tápai házaspár titka

A Kucsera-Tápai házaspár igazi energikus, pörgős életet él. Gyermeket nevelnek, sportolnak, vállalkozást vezetnek, szerepelnek és mellette megmaradnak férfinek és nőnek lenni is.

Azért, hogy mindez egyensúlyban legyen, és ők jól érezzék magukat, szükségük van néhány kettesben töltött feltöltődést szolgáló napra is.

„Ritkán mozdulunk ki kettesben a feleségemmel, de tudjuk, hogy szükség van az ilyen napokra is. Most sokat gondolkoztunk, merre vegyük az irányt. Egyik barátom ajánlotta nekem Zalakarost és azt, hogy oda nem csak nyáron érdemes menni, hanem minden hónapban, mert a Zalakarosi Gyógy-, és Élményfürdőben minden évszakban megtalálja mindenki, amit keres. – meséli Kucsera Gábor – Bennünk nyári emlékként élt a hely a nagy medencéivel, óriás csúszdáival, gyerek birodalmával a maga nyüzsgésével. Kíváncsian vártuk, hogy mit tud nekünk nyújtani Zalakaros novemberben.”

Zalakaros gyógyító ereje nem csupán egyedülálló gyógyvízének jótékony hatásaiban keresendő, hanem abban a sokszínű repertoárban, amely minden érzékszervünket képes simogatni. Elménk számára feldolgozhatatlan, amivel egy nap találkozunk, figyelmünket megosztva végzünk feladatokat, elfelejtettünk jelen lenni a jelenben. Zalakaros gyógyító érintései testünkön kívül lelkünket is megérintik, melyből erőt meríthetünk, feltöltődhetünk, lelassulhatunk, visszatalálhatunk a természethez és ez által önmagunkhoz!

„Megérkezésünk után rögtön egy „gyógyító érintések” masszázzsal kezdtem – folytatja az egykori kajakos – a 15 perces masszázs során megtudtam, hogy a testre, mint egészre hat, javítja a keringést, fellazítja a feszes, kötött izmokat, enyhíti a fájdalmat. A bőr rugalmasságát a vérbőség fokozásával állítja helyre, a lerakódott salakanyagokat eltávolítja, fokozza az izomzat teljesítőképességét. A masszírozás hatékonyságát növeli, hogy zalakarosi gyógyvizes masszázskrémet alkalmaznak, amely rendkívül gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben. Nagyon jól eset, szinte megújultam, és még Szabinát is el tudtam küldeni egy kis relaxációra, ő ugyanis a Florida élménykádat próbálta addig ki, míg engem masszíroztak.”

„Hihetetlenül jól esett ez a fél óra magány, amit halk zene mellett tudtam tölteni a színterápiás. kellemesen meleg vízben – veszi át a szót a mindig cserfes, Tápai Szabina. – a lazító percek után a szaunában találkoztam újra Gáborral, ahol egy mézes szeánszon vettünk részt.”

Gáborék imádnak szaunázni, hosszú perceket képesek eltölteni a forró szaunában.

„A méregtelenítés és az immunrendszerünk erősítése nagyon fontos nekünk sportolóknak – folytatja a kézilabdázó, Szabina – Zalakaroson több szauna közül választhattunk. A mézes szeánsz isteni volt. Majd felfedező túránk utolsó állomása az élménymedence következett, ahol végre volt alkalmunk megbeszélni a minket ért élményeket és összegezni azt, hogy Zalakaros minden évszakban és minden korosztály számára ideális választás jöjjön gyerekkel vagy gyerek nélkül! Klassz volt ez a pár nap kettesben, de már nagyon hiányzik Beni, így legközelebb már vele térünk vissza.” – mosolyog az édesanya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára