Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Június 18. 07:32, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Meglepetésalbummal állt elő Beyoncé és Jay-Z

Meglepetésalbummal állt elő Beyoncé és Jay-Z

Közös, a szerelmüket ünneplő albummal lepte meg rajongóit a híres zenészházaspár, Beyoncé és Jay-Z.

A 36 éves popdíva és férje, a 48 éves rapper egy szombat esti londoni koncerten jelentette be az Everything is Love megszületését, mely kizárólag az érdekeltségükbe tartozó Tidal internetes zeneszolgáltatón érhető el.

Az albumon kilenc új dal szerepel, továbbá egy videó, amelyet az Apeshit nevű számhoz forgattak a párizsi Louvre-ban. A klip pár óra alatt milliós nézettséget ért el a YouTube-on.

Az albumot nem lehet letölteni Spotifyról, sőt az egyik dalban Beyoncé sértegeti a Tidalnél sokkal ismertebb zeneszolgáltatót.

A pár lángoló szerelmét és boldog házasságát ünnepli a meglepetésalbumon, amely zeneileg Beyoncé lágyabb soulját ötvözi a hiphoppal, amelyről Jay-Z ismert.

A házaspárnak már korábban is jelentek meg közös számai.

Beyoncé és Jay-Z azonban az utóbbi években főleg kapcsolati problémákkal került be a hírekbe, e problémákat mindegyikük saját zenéjében is feldolgozta. Az énekesnő Lemonade című 2016-os albumában félrelépéssel vádolta partnerét, aki erre válaszul 4:44 című albumában kért bocsánatot.

A sztárpárnak három közös gyermeke van.

Címkék: album, beyoncé, jay-z, zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára