Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Október 04. 14:57, kedd | Helyi
Forrás: 24.hu

Macskát üldözött a részeg autós, megállította egy fa Sárándon

Macskát üldözött a részeg autós, megállította egy fa Sárándon

Vádat emeltek egy autós ellen, aki részegen egy macskát üldözött, majd fának csapódott Sárándon. Ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége és közúti veszélyeztetés bűntette miatt állítják hamarosan bíróság elé.

A vádirat szerint a sofőr június 4-én hajnalban szenvedett balesetet kocsijában négy utassal. Gyorsan hajtott egy rossz minőségű úton, ami ráadásul vizes is volt. Útközben észrevett egy macskát, és üldözni kezdte, társai pedig hiába szóltak rá. A “szórakozásának” az lett a vége, hogy az autó fának csapódott.

A kocsi minden utasa ellátásra szorult, többszörös zúzódásos, hámhorzsolásos sérüléseket szenvedtek.

A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség keddi tájékoztatásából kiderül, hogy a tárgyalás mellőzésével felfüggesztett börtönbüntetést, valamint közúti járművezetéstől eltiltást indítványoztak vele szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.