Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Május 25. 10:12, péntek | Helyi
Forrás: Csodakutya Állatasszisztált Terápiás Közhasznú Alapítvány

Közel-eb(b) a Csodakutyákhoz

Közel-eb(b) a Csodakutyákhoz

Közel-eb(b) elnevezéssel tartott Családi napot a Csodakutya Alapítvány és a BIT Egyesület, május 19.-én a Gázvezeték utca 50. szám alatt található Freedom közösségi házban.

Az egész napos rendezvényen az érdeklődők megismerkedhettek a Csodakutya Alapítvány munkájával, a terápiás kutyusokkal, és számtalan vidám programon vehettek részt.

Army, Goldy, Zsombor, Döme és Zsömi kutyusok már 10 órától várták a simogató kezeket, és lelkesen teljesítettek minden feladatot, amit a gyerekek kértek,Army kutyus új „frizuráját” is bemutatta. A kutyázáson kívül rengeteg lehetőség adódott a játékra, kikapcsolódásra.

A nap folyamán, sok csodálatos arc-és testfestés készült, a KÖZ-pont Egyesület fiatal önkénteseinek jóvoltából. A kézműves asztalon színesebbnél színesebb rajzok, és egyéb alkotások, gyurmafigurák, szélforgók születtek. Az alkotásban megfáradt gyerkőcök mesesarokban, játszóházban pihenhették ki fáradalmaikat.

A közösségi ház udvarán pingpongozhattak, tollaslabdázhattak, focizhattak is a gyerekek. A rendezvény végén az ügyes, és figyelmes kis közönség Csodakutya kvízben mutathatta, meg mit tud a terápiás Csodakutyákról a vetélkedő során minden csodakutyás ajándék gazdára talált.

A kvíz után kihirdetésre kerültek a rajzverseny győztesei is. Hogy a szülők se távozzanak üres kézzel gazdára talált az Arany habverő díj amelyet, a legfinomabb süteményt készítő anyuka vihetett haza. Ezen a napsütéses szombati napon kicsik, és nagyok két,és négylábúak remekül érezhették magukat.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.