Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. November 27. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: Merlin Communications Magyarország Kft.

Ingyenes személyre szabott Üzleti Tanácsadó Klub kisvállalkozók számára

Ingyenes személyre szabott Üzleti Tanácsadó Klub kisvállalkozók számára

SAJTÓHÍR
Ingyenes személyre szabott Üzleti Tanácsadó Klub kisvállalkozók számára
November 28-án, 9 órától a debreceni Kölcsey Központban

Budapest, 2012. November 22. - A Magyar Telekom november 28-án Üzleti Tanácsadó Klub néven IT szakmai továbbképzésre és személyre szabott üzleti tanácsadásra invitálja a kis-, és középvállalkozókat. A rendezvényen többek között a legmodernebb informatikai lehetőségekkel, valamint különböző marketinget támogató megoldásokkal, webshopok létrehozásával és üzemeltetésével is megismerkedhetnek a résztvevők.
A kkv szektor szerepe továbbra is rendkívül hangsúlyos a gazdasági életben, a vállalkozások több mint 99 százaléka kis-, és középvállalkozásnak minősül. Az Észak-alföldi régióban is nagy jelentőséggel bírnak, a gazdasági növekedés, a foglalkoztatás és az innováció motorjai. A régióban a kkv-k munkaerő-piaci súlya kiemelkedő, 2011-ben közel 85%-os volt az általuk biztosított kereseti lehetőség. Éppen ezért a Telekom a vállalkozók szakértő partnereként felelősséget érez, hogy elősegítse a vállalkozásuk rövid és hosszú távú fejlődését egyaránt, és folyamatosan informálja őket a legmodernebb informatikai lehetőségekről. A Telekom mellett a kezdeményezés mellé állt például az UniCredit Bank is, azzal a céllal, hogy átláthatóbbá és tervezhetőbbé tegye a kkv-k számára a mindennapi pénzügyi kérdéseket. Az eseményen részt vesznek az Opten szakértői is, akik beavatják a résztvevőket a kockázatos partnerek és kintlévőségek elkerülésének technikájába.
A Telekom tavalyi népszerű ÉnIrodám Üzleti Találkozóján is több százan vettek részt, ezzel is bizonyítva, hogy egy ilyen típusú rendezvénynek van létjogosultsága. „A kkv szektor számára tavaly indított rendezvénysorozatunkon lehetőségünk nyílt arra, hogy több száz vállalkozóval személyesen is találkozzunk, akik beavattak minket problémáikba és egyéni igényeikbe. Ahány vállalkozás, annyi féle megoldás kínálhat további előrelépést, épp ezért döntött úgy a Magyar Telekom, hogy útjára indítja az Üzleti Tanácsadó Klubot, amely hasznos előadások mellett személyre szabott üzleti tanácsokkal is várja a résztvevőket!”- nyilatkozta Horovitz Krisztián, a Magyar Telekom ületi szolgáltatások ágazatvezetője.
A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Bővebb információ a http://rendezveny.telekom.hu/rendezveny/uzletitanacsadoklub.html oldalon található.



Tisztelt Ügyfelünk!

A Magyar Telekom szeretettel meghívja Önt személyre szabott Üzleti Tanácsadó Klub-jára!

Szakértőink minden olyan üzleti kérdésére választ adnak, melyet eddig nem volt ideje vagy alkalma feltenni; többek között marketinget segítő megoldások, tervezhető banki ügyvitel, webshopok létrehozása és üzemeltetése, profi ügyfélkapcsolatok ápolása, vagy éppen céginformáció lekérdezés témákban!

Válassza ki a rendezvény elején, hogy a számos izgalmas és értékes információ közül Ön melyikre kíváncsi leginkább, és szakértőink az Ön vállalkozásának megfelelő javaslatokkal állnak rendelkezésére!

Helyszín: Kölcsey Központ Debrecen (4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.)
Időpont: 2012. november 28. 9:00

Program:
9:00 - 14.00 Személyre szabott tanácsadás

Közben:
9:00 Regisztráció
9:30 Magyar Telekom: Köszöntő
9:45 UniCredit Bank: Pénzügyi partner a tervezhető mindennapokban
10.00 Opten: A kapcsolatok hálójában, avagy céginformációs segítség a kockázatos
ügyfelek feltérképezésére
10:15 WebshopExperts: Hogy építsünk webáruházat?
10:30 BrainWave: Új dimenziók a számlázásban
10:45 CO3: Mobil ügyvitel okos vezetőknek
11:00 Magyar Telekom: Csúcsinformatika kisvállalatoknak is
12:00 Ebéd
14.00 Rendezvény vége

A rendezvényen való részvétel és a vállalkozásokra szabott tanácsadás ingyenes!

Kérjük részvételi szándékát 2012. november 26-ig jelezze a következő oldalon:

Regisztráció

Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk!



Horovitz Krisztián
Magyar Telekom Nyrt.
üzleti szolgáltatások ágazatvezető

Kérjük, hogy a meghívást csak akkor fogadja el, hogy ha az Ön cégének belső szabályaival az nem ellentétes, és felettesét is értesítette a meghívásról, illetve annak elfogadásáról. A rendezvényen való részvétel ingyenes és 1 fő részére szól.


© 2012 Magyar Telekom Nyrt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak