Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Október 08. 11:34, hétfő | PR

Használt állatszállítók a világ minden tájáról

Használt állatszállítók a világ minden tájáról

Az állatszállításnak Magyarországon is szigorú szabályozása van, így nem mindegy, hogy egy szállítmányozó és fuvarozó cég milyen eszközökkel és állatszállító járművekkel dolgozik.

A különböző kialakítású állatszállítók azonban rendkívül költségesek még kisebb élő állatok szállítása esetén is, ezért nagyszerű megoldás, ha használt állatszállítókat szerzünk be cégünk számára.

A használt járművekkel, pótkocsikkal és utánfutókkal azonban körültekintően kell az adásvételeket megkötnünk, hiszen nem ritka, a selejtes vagy hibás termék a piacon. A garanciálisan jó minőségű, de használt állatszállítók lelőhelye azonban már online is elérhető, a mascus.hu internetes portál jóvoltából. A portál megoldást nyújt számtalan állatszállító eszköz beszerzésére, legyen szó szarvasmarháról, juhról, lóról, sertésről, kecskéről vagy baromfiszállításról.

Használt állatszállítók kedvező áron, online

Ha használt állatszállítókat keresünk, akkor rendkívül fontos a magas minőség és persze a kedvező ár. Mindkettőre biztos megoldást nyújt a Mascus.hu internetes apróhirdető és aukciós portál, amely egyedülálló módon specializálódott a nagy gépekre és nehéz gépjárművekre, s mindezt nemzetközi szinten.

A ma már 38 nyelven elérhető internetes portálon a világ minden tájáról találhatunk használt állatszállítókat, jó minőségben és kedvező áron. Az egyik legkedvezőbb ajánlat jelenleg egy 1985-ös Mercedes-Benz Atego 814-es állatszállító teherautó, amely alig több mint 1 millió forintért már megvásárolható Belgiumból. Azonban nem csak a kis cégeknek kínálnak olcsón beszerezhető állatszállítókat, hiszen olyan 2018-as járművek is megtalálhatóak a kínálatban mint a Németországból származó Mercedes-Benz 821L, amely beszerzési ára már 27 millió forint körül alakul.

A legnagyobb állatszállító márkák egy helyen

Ha használt állatszállítót keresünk, akkor látogassunk el a mascus.hu portálra és válasszuk ki a Haszongépjármű főkategóriát a Használt eszközök menüpont alatt. Eztán az almenüben kattintsunk a Teherautókra, majd pedig az Állatszállító teherautókra. A listában közel 100 használt állatszállító teherautót találunk, amelyeket szűrhetünk márka, ár, gyártási év, ország, sérülés, fénykép és népszerűség alapján is.

A nemzetközi piactérről többek között Németországból, Belgiumból, Finnországból és Svédországból tudunk a használt állatszállítók között válogatni. A portálon olyan népszerű márkákat is megtalálunk mint a MAN, a Mercedes-Benz, a Scania, a Volvo és a DAF.

Havi 3.350.000 felhasználó nem tévedhet!

A Mascus a világ egyik leggyorsabban fejlődő weboldalaként ma már több mint 3 millió egyéni látogatóval büszkélkedhet, hiszen egyedülálló módon kínál használt nehéz gépeket és járműveket a nemzetközi piacról. Nem csak használt haszongépjárműveket, hanem használt építőipari gépeket, mezőgazdasági eszközöket, erdészeti járműveket és anyagmozgató gépeket is megtalálunk a kínálatában. Az informatív adatlapok és az aukciós lehetőség pedig még tovább növelik a vásárlók tájékozottságát, biztonságát és elégedettségét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat