Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Január 11. 09:15, péntek | Belföld
Forrás: MTI/fotó: police.hu

Családra támadt, gyilkolt, majd végzett magával egy férfi Káptalanfán

Családra támadt, gyilkolt, majd végzett magával egy férfi Káptalanfán

Egy férfit megölt, három nőt megsebesített, majd magával is végzett egy osztrák férfi a Veszprém megyei Káptalanfán csütörtök.

Az 57 éves férfi csütörtök este jelent meg hazaköltözött élettársa szüleinek otthonánál, ahol előbb szóváltásba keveredett a lakókkal, majd tüzet okozott és rálőtt a családtagokra – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője péntek reggel az MTI-vel.

Aradi Virág elmondta, a lövések miatt a nő édesapja a helyszínen életét vesztette, az élettárs és egy húga életveszélyesen megsérült, édesanyjuk súlyos sérüléseket szenvedett. Egy másik lánytestvér a tűzben sérült meg.

A gyilkosság után az osztrák férfi önmagával is végzett, a rendőrség emberölés bűntett miatt indított eljárást – közölte a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.