Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Július 26. 09:36, csütörtök | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Borzasztóan lefogyott a szépfiú

Borzasztóan lefogyott a szépfiú

Rá sem ismerni a mindig sportos és izmos Matthew McConaughey-re. A színész csontsovány és arról suttognak, hogy súlyos beteg, pedig csak egy szerep kedvéért fogyott le.

Matthew McConaughey végre felismerte, hogy a romantikus vígjátékokkal csak pénzt lehet keresni, elismerést nem. A jobb munkákért viszont többet kell tenni, mint szépen mosolyogni. A The Dallas Buyer's Club kedvéért például önsanyargatásra kényszerült.

A filmben egy HIV-beteg villanyszerelőt játszik, akit érthetően nem lehet kigyúrtan, tökéletes erőnlétben megformálni a vásznon. Ezért Matt kemény fogyókúrába kezdett, hogy megszabaduljon csaknem tizenöt kilótól. Jelenleg körülbelül a célérték felénél tart, de már iszonyatos a kontraszt a régi, jól megszokott énjéhez képest. Az arca teljesen beesett, a csontjai mindenhol kilátszanak a bőre alól, és olyan sápadt, mint aki hetek óta nem aludt.
Eközben újdonsült felesége, Camila Alves szépen kerekedik pocak tájékon. A páros ugyanis hamarosan harmadszorra is szülői örömök elé néz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.