Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Június 24. 19:26, vasárnap | Életmód
Forrás: mti

A drukkerekre is jó hatással van a közös szurkolás

A drukkerekre is jó hatással van a közös szurkolás

Nemcsak a csapatra, hanem a drukkerekre is jó hatása van a szurkolás jelentette pozitív stressznek - mondta a klinikai pszichológus az M1 aktuális csatornán vasárnap este.

Kalamár Hajnalka kifejtette: egy sportesemény - különösen ha egyébként is az illető érdeklődési körébe tartozik - kizökkenti az embert a mindennapokból.

Az "együvé tartozás", a közös cél révén a közös szurkolótábor energiái össze is adódnak. A biztató skandálás nem csak a játékosoknak segít, maguk a szurkolók is jobban érzik magukat tőle. Ennek a pozitív energiának egészségjavító hatása is van - tette hozzá.

A szakember megjegyezte: a szurkolás intellektuális folyamat is, amelynek során az ember megtanulhatja az érzelmek korlátok közötti kifejezését is. Ennek keretében megtanulja, hogy ne csak az eredményt, hanem a játékot is díjazza.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Életmód

Mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezető mutatkozott be a Deltában - Videó

A mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában - hangzott el az M1 hétfő esti Híradójában.

2024. Április 15. 14:10, hétfő | Életmód

Így csúsztak egymásnak az autók az M1-esen

Eseménydús videót közölt az autópályafenntrartó.

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Életmód

MÁV: idén már tizenöt emberéletet követelt a figyelmetlenség és a szabályok megszegése

Tizenöt emberéletet követelt már idén a figyelmetlenség és a szabályok megszegése - közölte honlapján szombaton a MÁV, körültekintő közlekedésre kérve az utazókat.